Våre tjenester

XO Gruppen leverer et bredt spekter av tjenester og produkter preget av høy kvalitet innenfor førstehjelp og sikkerhet.

Tjenester

Førstehjelpsprodukter

Vi selger hjertestartere og førstehjelpsutstyr til meget konkurransedyktige priser. Ferdig levert på døra i hele Østfold, Oslo og Akershus.

Kurs

Kurs i grunnleggende førstehjelp 3t.
Hjertestarterkurs (DHLR) 3t.
Norsk grunnkurs i førstehjelp 5t.
Kurs for deg med omsorg for barn 3t.

Arrangementberedskap & sikkerhet

I samarbeid med det offentlige godkjente vaktselskapet Quality Security kan vi skreddersy en totalpakke der vi står for både førstehjelp og sikkerhet/vakthold, samt utarbeidelse av sikkerhetsplan og risikoanalyse.

Lege

Vår stab består av dyktige leger med bred erfaring. Vi kan stille på forskjellige typer arrangementer som for eksempel festivaler, konserter, motorsport, og idrettsarrangementer.

Servicetjenester

 Vi tilbyr personell til det meste innen servicearbeid. Blant annet til resepsjonstjeneste, skanning av billetter, garderobe, forskjellige oppgaver på arrangement m.m.

Sanitet & førstehjelpstjenester

XO Gruppen leverer førstehjelp-/sanitetstjenester til alle formål. Våre førstehjelpere har høy faglig kompetanse og lang erfaring. Flere jobber til vanlig i primærhelsetjenesten som lege, ambulansearbeider, sykepleier etc.

XO Gruppen Sikkerhethetskamera kameraovervåkning

Kameraovervåkning

Vår avdeling XO Gruppen Sikkerhet leverer det meste innen  kameraovervåkning. Vi har medarbeidere som har meget god kompetanse på området, og leverer det meste innen segmentet til meget konkurransedyktige priser. Ta kontakt for et godt tilbud!

 

 

 

 

 

Vår Ledelse

Vår ledelse har lang og bred erfaring innenfor sikkerhet, helse og førstehjelp.

Kent Sørensen

– Partner og daglig leder
Kent Sørensen har bred erfaring innen sikkerhet, førstehjelp og ledelse. Han startet opp det offentlig godkjente vaktselskapet Fokus Sikkerhet Vakt AS som i dag heter Quality Security avd.1 AS. Kent er ambulansepersonell og har jobbet som førstehjelpsinstruktør i mange år. Kent har også  lang erfaring fra arbeid på barnevernsinstitusjon. 

Stian K. Stenebråten

– Partner og styreleder

Lege med bred erfaring innen akuttmedisin. Jobber til vanlig i akuttmottaket ved Sykehuset Østfold Kalnes, Fredrikstad legevakt og Borge Legesenter. Stian har god innsikt innen norsk helselovgivning og trygdemedisin. Har tidligere jobbet flere år i Forsvaret, som blant annet sanitetsoffiser med erfaring fra Norges internasjonale operasjoner i Afghanistan. 

Kontakt oss nå!

Om du ønsker mer informasjon fyll ut skjema.

Eller ring 41 75 75 75

Hovedkontor

Bydalsveien 1c, 1604 Fredrikstad

Postadresse

Postboks 1, 1580 Rygge