TJENESTER

Førstehjelpsprodukter

Vi selger hjertestartere og førstehjelpsutstyr til meget konkurransedyktige priser. Ferdig levert på døra i hele Østfold, Oslo og Akershus. Via vår finansieringspartner GRENKE tilbyr vi leasing til bedrifter og organisasjoner med leasingperiode fra 15-60 måneder.

Kurs

Kurs i grunnleggende førstehjelp 3t.
Hjertestarterkurs (DHLR) 3t.
Norsk grunnkurs i førstehjelp 5t.
Kurs for deg med omsorg for barn 3t.

Arrangementberedskap & sikkerhet

I samarbeid med det offentlige godkjente vaktselskapet Quality Security kan vi skreddersy en totalpakke der vi står for både førstehjelp og sikkerhet/vakthold, samt utarbeidelse av sikkerhetsplan og risikoanalyse.

Lege

Vår stab består av dyktige leger med bred erfaring. Vi kan stille på forskjellige typer arrangementer som for eksempel festivaler, konserter, motorsport, og idrettsarrangementer.

Servicetjenester/verter

 Vi tilbyr personell/verter til det meste innen servicearbeid. Blant annet til resepsjonstjeneste, skanning av billetter, garderobe, rydding, plukking av søppel, forskjellige oppgaver på arrangement m.m.

Sanitet & førstehjelpstjenester

XO Gruppen leverer førstehjelp-/sanitetstjenester til alle formål. Våre førstehjelpere har høy faglig kompetanse og lang erfaring. Flere jobber til vanlig i primærhelsetjenesten som lege, ambulansearbeider, sykepleier etc.

Kameraovervåkning

Vår avdeling XO Gruppen Sikkerhet leverer det meste innen  kameraovervåkning. Vi har medarbeidere som har meget god kompetanse på området, og leverer det meste innen segmentet til meget konkurransedyktige priser. Via vår finansieringspartner GRENKE tilbyr vi leasing til bedrifter og organisasjoner med leasingperiode fra 15-60 måneder. Ta kontakt for et godt tilbud!

XO Gruppen førstehjelp

Vår avdeling XO Gruppen førstehjelp består av dyktig personell med bred erfaring innen førstehjelp. Denne avdelingen leverer alle helse & førstehjelp relaterte tjenester.

Kontakt oss nå!

Om du ønsker mer informasjon fyll ut skjema.

Eller ring 41 75 75 75

Hovedkontor

Bydalsveien 1c, 1604 Fredrikstad

Postadresse

Postboks 1, 1580 Rygge